De woonkamer

Luxe villa interieur

 

Een belangrijk element in de woonkamer, ook wel de woonkamer van een luxe villa genoemd, is de keuken. Deze kleine ruimte wordt gebruikt om gasten te ontvangen of om te koken en voedsel te bereiden. Er is een prachtige servieskast in deze keuken die zeer modern is. De wand is ongerept met grote stijlvolle glazen deuren.

We hebben ook een mooi dienblad met drie van deze moderne porseleinkastdeurtjes, zodat u altijd iets interessants in het zicht hebt. Dit is een accessoire dat net zo belangrijk en onmisbaar is voor uw woonkamer als de woonkamer zelf.

Het maakt niet uit hoe groot uw ruimte is, elk belangrijk element zal een goed ballet zijn. In de eetkamer staat een mooie koperen kroon in de vorm van een hommel. De basis van deze kroon valt op de vloer. Op dit sieraad kunt u een mooie moderne muzieknoot plaatsen, in het frame plaatsen en uw favoriete muziekstuk afspelen. Als u van koken en bakken houdt, zal deze kroon uw keuken compleet en luxueus maken.

Binnen in de eetkamer staat de grote eettafel met twee stoelen. Ik heb er mozaïektegels in verwerkt en de kleuren en patronen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. De tafeldecoratie is modern en eigentijds. Een grote tafelloper is gedekt met mooi servies voor de salades, het middelste hoofdgerecht en het dessertgerecht wordt geaccentueerd door een groot schilderij van fazantenpoten, dat echt in het oog springt.

De eetkamer boven in het huis heeft nog twee moderne meubelstukken die absoluut prachtig zijn. Deze zijn zeker de meest opvallende kenmerken van de rest van het huis. In de hal, opnieuw, heeft het de mooie draaideuren die, op zijn minst, luxueus rood en wit zijn. De eetkamer is ook uitgebreid naar de voorkant van het huis en de vloer wordt in feite in beslag genomen door twee fijne met leer beklede houten banken. De rood-wit geblokte vlag siert de muren. Wanneer u bij u thuis op bezoek komt, zullen deze geweldige meubelstukken u zeker de adem benemen.

In het midden van het huis is de speelkamer – een kamer waar de kinderen kunnen spelen. Deze kamer is een mooie kamer. Er zijn drie speelkamers – een kleine, een middelgrote en een grote kamer. Het bestaat uit lichte open rekken die gemakkelijk toegankelijk zijn en er zijn veel speelplekken voor de kinderen. Dit is een geweldige speelkamer.

Bovenaan de grote speelkamer staat een groot houten gebouw met een hoge brug, die eigenlijk gemaakt is van de ramen van de grote speelkamer. Deze brug is van glas en is zo gemaakt dat hij er ‘levensechter’ uitziet dan sommige van de plastic bogen die u kunt vinden. Deze speelkamer biedt uw kinderen niet alleen een prachtige speelruimte waar ze kunnen rondspringen, rondschoppen en spelen met bewegende auto’s en teddyberen. In de speelkamer is een ‘grot’-kamer waar uw kinderen waardevolle lessen zullen leren over het leven – raketwetenschap en de wetten van de natuur. Uw kinderen zullen een geweldige tijd hebben met het leren en begrijpen van deze feiten. Er zijn ook muziekinstrumenten in de speelkamer waar uw kinderen muziek mee zullen maken.

Het tweede kenmerk van de bovenverdieping is de oefenzaal. Deze kamer heeft grote spiegels voor de kinderen en veel lekkers om mee te spelen. Aan de zijkant is een kleine speel iPad waar de kinderen heel graag mee spelen. Het spelkussen is van de leuke soort zodat uw kinderen hier spelletjes op kunnen spelen.

De bovenverdieping van het huis heeft meer dan één kamer – een zitkamer met een piano en een grotere kamer die enigszins afgescheiden is. Deze grotere kamer heeft weer spiegels voor de kinderen. Er staat ook een kleine TV en er is een doorgangskamer. Deze kamer is niet bijzonder nuttig om te spelen, maar het is er leuk voor de kinderen om te zitten en dan TV te kijken en te spelen. Mijn kinderen vinden deze kamer heel boeiend om in te spelen als hun illusies hier een beetje opspelen. Deze kamer heeft meer dan genoeg rekken, zitjes en zacht speelgoed en het is ook leuk om er een spiegel over de hele lengte in te hebben staan voor een extra accent. Deze kamer is speciaal ingericht voor vrije tijd en ontspanning en religieuze studies.

De derde en laatste verdieping heeft de eetkamer – deze kamer is natuurlijk ontworpen en ingericht voor sociale bijeenkomsten aan tafel. Deze kamer heeft de prachtige gemotoriseerde eettafel met volledige bar – deze tafel ziet er echt uit als een treintafel met sommige van de figuurtjes bevestigd aan de tafelpoten. Het ziet er werkelijk verbluffend uit met linnen en 12 zitplaatsen voor 12 kinderen en 6 voet tafels voor de acht kinderen. Deze verbazingwekkende eettafel werd gebouwd door een ervaren meubelvakman zodat hij zo duurzaam is als hij kan weerstaan aan kinderen die de hele dag spelen en dan als hij gemaakt is om eruit te zien alsof hij niet alleen een paar uur gebruikt is. keer.

Lees meer:

Interieur ontwerper amsterdam

Interieur ontwerper Rotterdam

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.