What Is fake

bouwvakker decoratieve gips zetten huis buitenkant - stucadoor stockfoto's en -beelden

Gips is een materiaal dat bestaat uit ten minste vijf componentgroepen, namelijk verven, isolatie, bekleding, voegmiddel en cilinders, die in lagen worden gecombineerd met behulp van een pleisterwerkoppervlak. De taak van de stukadoor is om het muuroppervlak af te scheren om een ​​geribbelde afwerking te gebruiken.

Het materiaal van nepgips

Meestal moeten sommige stukadoors in een minder dan perfecte staat werken vanwege de samenstelling van juffer, strakkere bekleding, blokkeren en wachten tot de mortel is uitgehard. Het resultaat is dat het gereproduceerde gips een probleem vormt dat het decoratieve werk tegenhoudt. Om dit probleem aan te pakken hebben de moderne stukadoors een aantal van de nieuwe materialen op pleisterwerk toegepast die een hoge mate van waterbestendigheid en brandwerendheid uitstralen en ook bestand zijn tegen vervorming als gevolg van zowel slechte als grootstedelijke luchtvracht.

VOOR speciale doeleinden moet de pleister op het bovenste gedeelte van de muur worden genageld. De ruimtes tussen de tegels zijn meestal gevuld met voegmiddel. Als de muur in een metalen bekleding moet worden gepleisterd, moet dit gebeuren met een frame van staal dat later wordt bedekt met zink, dit hoeft niet te worden gezien.

De taak van de stukadoor

Als het gaat om een ​​badkamer of kleinigheidje en de taak van een stukadoor, moet de stukadoor de gipsplaat plaatsen, die een muur of plafond aan een gebouw bevestigt en afwerkt, wanneer dit is gebeurd, wordt het frame van gipsplaat geplaatst met behulp van een gipsladder . Om meer dan één stukadoor op een klus voor een grote klus te hebben, moeten borden worden gevolgd om de volgorde van het werkpersoneel te waarborgen. Dit gebeurt tijdens een industriële renovatie. De stukadoor moet ook de site onderzoeken en plannen voor de volgende klus. Onmiddellijk herkent hij eventuele beschadigingen in de basis die scheuren in de muur aantasten, de stukadoor zal het pleisterproces dan zorgvuldig inspecteren, afhankelijk van het soort stukadoor waarvoor zijn werk nodig is en eventuele schade op de grond.

Gips beschadigd

In sommige situaties kan het pleisterwerk beschadigd blijken te zijn, in deze situatie moet de stukadoor zijn pleisterwerk nauwkeurig opmeten en beslissen of het gerepareerd moet worden, zodat zijn werk niet wordt gehinderd als en wanneer er zich verdere problemen voordoen.

Buiten pleisterwerk

Bepleistering kan buiten worden gedaan als de grond warm is, wat het beste kan met gipsplaten die aan het gebouw zijn bevestigd, als er geen directe nabijheid van gas-, olie- of elektrische bronnen is.

Bouwwerkzaamheden, met name elektrische werkzaamheden

Als uw bouwwerkzaamheden betrekking hebben op de kabelaansluiting of andere elektrische apparatuur, dan moet dit ook worden gedaan door een gediplomeerde stukadoor, dit wordt gedaan om de veiligheid te garanderen en om zorgvuldig te werken. Gipsplaat kan ook worden gebruikt voor buitenmuren met een grote hoeveelheid pleisterwerk om een ​​dak te maken.

Er moeten inspanningen worden geleverd waar nepgips moet worden gebruikt

Fake plaster has to hit tightly onto its substrate, if not the plasterwork will not be bonded properly onto the substrate and the chances of the evident nails will remain. The thing which you should remember is that the plaster you use should be similar in appearance to plasterboard, in order not to be named as a fake plasterboard.

De stukadoor moet tijdens het werk voorzichtig zijn als hij tekenen van schimmel op zijn huid of enige vorm van plekken of gemarkeerde gebieden waar schimmelgroei in het gips zit, kan vinden.

De beste optie is voor de stukadoor om het beste en betrouwbare merk gips te gebruiken om een ​​grotere kans te hebben om er een duurzamere gips van te maken en om gemoedsrust te hebben omdat u werk van hoge kwaliteit krijgt van de top van hun orto hoogste normen.

Al met al is het gebruik van gips geen zware klus, maar wel iets waar veel vraag naar is. Mensen zien pleisterwerk niet als een baan om te maken, dus het inhuren van een goedkope is niet alleen niet aan te raden, maar ook geen goed idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.