vloer aanrecht gratis en verleden

Lundia kasten

Een Quaker-ontwerper heeft gehoor gegeven aan de roep van het milieubewustzijn en heeft comfort en duurzaamheid gecombineerd door zijn lundia boekenkast te maken met gebruikmaking van gebruikt vloeroppervlak dat anders verloren zou zijn gegaan. Het resultaat is dat het interieurontwerp een praktische denkwijze integreert met een milieugerichte – “Ik wil de bomen waar ik van hou delen, zodat ze kunnen groeien en mij dienen”.

Het Quaker origineel is opgevuld en gemonteerd op een antiek houten slagersblok. Het bestaat uit een kast met een dubbele deur, voorzien van een bovenblad, waaronder een naar beneden gerichte, overhangende spiegel. Door deze dubbele deur kunnen bezoekers hun hele spiegelbeeld zien.

Bij het creëren van een ruimte die mensen inspireert tot reflectie, Denver interieur professionals bieden een breed scala van “how to” boeken. Naast de boekenkast, de ontwerper de hand geïnspireerde urn paarse keramische pot is een gedurfde design statement. In feite, deze gedenkwaardige urn maakt zijn eigen verklaring over wie zal genieten van de nieuwe horizontale interieur design regeling. De boekenkast is afgewerkt met een rijke lak, met aflopende rand, en een dunne grenen plint.

Terwijl de boekenkast en de paarse pot aan de zijkant staan, injecteert een vierkante tafel op voetstuk een dosis kleur in de boekenplankwand. Bijpassende wandkunst met planten en voorraden, ondersteund door een oude, grijze boog aan elk uiteinde van de boekenkast, maakt de look compleet. Asça merkt op: “Ik heb een bezeten huis ontworpen – een soort visioen uit een andere tijd – het is één kamer, maar het zit vol leven.”

Voor foto’s van Donation en vroegere projecten, kijk op HBA Design Online. In Estneath a CC Licence, a filing cabinet, by a certain Utah interior designer outlines work he has completed on a sewage treatment project. De opslagunit voorziet in de behoefte aan een behandelingsfaciliteit zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het terrein.

Duurzame, biologische voedingsmiddelen zijn dit jaar de hotste designtrend, maar ze hoeven niet in de supermarkt te worden gegeten. Op een bank in een meubelshowroom gebruiken koks in de dop restjes groenten om hun eerste landbouwexperiment te beginnen.

Biogebaseerde paden en producten, of het nu gaat om rekken, behangpapier of tapijten, winnen gestaag aan marktaandeel. Voorbeelden hiervan zijn organisch timmerhout en textiel. Het segment “biologische stof” is de laatste jaren geëxplodeerd, volgens Pacific BioReal Ideas. De fabrikanten van koffiezetapparaten zijn net terug van een vreselijke terugroepactie waardoor veel bedrijven stopten met het maken van koffiezetapparaten.

Geen enkele consument wil de gevolgen van het toegenomen olieverbruik, dus ook al vinden we het een geweldig idee, we doen het niet. Met diezelfde bestuivingshouding oogsten ze liever geen fruit of groenten die niet op een milieuvriendelijke manier zijn geteeld. In deze economische tijden lijken het broeikaseffect, het gratis daglicht en recycling het einde van de gedachten van mainstream Amerika te zijn.

Butcher block is het winnen van marktaandeel als het maakt een zeer waardevolle keuken of eetkamer project. Een butcher-blok aanrecht is gemakkelijk te verzorgen, niet poreus, en biedt een schat aan stilistische opties. Traditioneel butcher-blok steen is gebruikt als een exterieur element op werkbladen en eilanden, maar de recente oogst van hout butcher-blok heeft plaats gemaakt voor nier burlap om het oppervlak van keuze.

Een funky buitenruimte gemaakt van gerecyclede tafels en stoelen vertegenwoordigt een nieuw gezicht van design voor het Amerikaanse huis. Teruggewonnen houten meubilair met kleurrijke patronen en raffia, misschien in fel oranje, zien er geweldig uit wanneer het wordt gebruikt als een scheidingswand. Dit kleurenschema zou goed werken in een keuken, patio, of ontbijthoek op een stijgende bibliotheek of trap.

Een binnenkeuken verenigen met een buitenkeuken door middel van meubilair is een manier om ze samen te brengen. Maar een duurzame buitenkeuken in een fruitstalletje voor een schutting, op een terras of in de tuin trekt ons zowel praktisch als esthetisch het bos in.

Durven inspelen op de belofte van duurzame innovatie blijft een uitdaging. Het creëren van innovatieve producten uit ouderwetse versies van armaturen die we al gebruiken, is echter een geweldige manier om onze verantwoordelijkheid voor het milieu niet uit de weg te gaan.

 

lees meer

vintage meubels

lundia kasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.