Restaureren en renoveren

Monument restauratie

Dit onderwerp is een must voor natuurbeschermers en iedereen die begaan is met het behoud van ons onschatbare erfgoed. De instandhouding van historische woningen wordt belangrijker dan ooit, gezien de hoge kosten van eigendommen en de hoeveelheid geld die in het onderhoud ervan wordt geïnvesteerd. Er zijn een aantal regels die moeten gevolgd worden bij het restaureren of renoveren van erfgoedwoningen in Toronto. Dit artikel zal een aantal van deze regels bespreken zodat u, het publiek en natuurbeschermers hun deel kunnen doen voor het behoud van ons erfgoed.

Aangezien Toronto het geluk heeft zo’n rijke geschiedenis te hebben wat betreft residentiële gebouwen, zijn er een aantal regels die men moet volgen om zijn veiligheid en de veiligheid van het publiek te verzekeren. Een waarheid uit de geschiedenis Voordat het zich vestigde als het rijkste centrum in Noord-Amerika, was Toronto nooit een pleisterplaats voor handel of industrie.Er was een overvloed aan fabrieken om de grote hoeveelheden arbeidskrachten die de stad in die tijd binnenbracht te beschermen. Deze moesten schoon en goed werkend worden gehouden om de gezondheid van de arbeiders te beschermen. Ook de gezondheid van het publiek moest worden beschermd. Dit is in de wereld van vandaag van het allergrootste belang. Veel mensen zijn gevoelig geworden voor de gevaren van chemische stoffen voor de gezondheid van hun kinderen, en er zijn een groot aantal geboorteafwijkingen en gezondheidsproblemen die kunnen optreden wanneer iets wordt ingenomen of ingeademd, zonder dat er enige waarschuwing is.

Ongelukken gebeuren thuis, en veel industriële ongelukken doen dat ook. Oude fabrieken en fabrieken hebben onvoorziene problemen in hun systemen. Dit betekent dat u regelmatig onderhoud moet plegen aan uw gebouwen, voordat de monumenten worden gerenoveerd of gerepareerd. Bescherming tegen giftige stoffenDe Toronto Water Act, fructose, werd officieel geraadpleegd en aangenomen in Nov. over het hoofd zien van de gevaren die in onze watersystemen zitten. De Toronto Water Act stelt:Iedere persoon die door een  dergelijke Precisie in de trobulaire tank van een Century binnendringt, zal van de Stad bericht ontvangen met betrekking tot de aard van het gevaar, dat redelijkerwijs als  gevaarlijk of gevaarlijk kan worden omschreven en het bericht van wie deze calamiteit kan hebben getroffen. Er staat nog veel meer in de wet. Er staat:

Alle door deze persoon gebruikte middelen die voorbestemd zijn, zijn vrijgesteld van keuring en beproeving. Bijvoorbeeld, tenzij uw boiler werd geïnspecteerd en getest door een erkende vakman, mogen huurvrije huurders geen mislukte tests hebben (elke verhuurder kan worden vrijgesteld van aansprakelijkheid) bacteriewerende voorzieningen moeten worden besteld door een erkende vakman. Sommige van deze voorschriften bezorgen dienstverlenende bedrijven of ambachtslieden veel overlast. Daarom huren veel industriële kantoren en fabrieken professionele bedrijven in die aan de voorschriften moeten voldoen wanneer zij renovaties uitvoeren, en moeten deze bedrijven inspecties doorstaan wanneer zij bij klanten op bezoek komen. Er zijn zelfs aanvullende voorschriften die men moet volgen bij renovatie en herstel. Bijvoorbeeld, als de wet voorschrijft dat alle toestellen in huis beschermd moeten worden tegen het binnendringen van ongedierte. Dan moet men geen twee keer nadenken over het verwijderen van de isolatie van elke pijp die de tank eronder doorsteekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.