Marmer fineer – een geweldige manier om uw huis te versieren

Marmer

Marmerimitaties zijn gemaakt van een mengsel van kalksteen en marmerstof dat een pasteus mengsel is. Deze harde imitaties geven het uiterlijk van echt marmer, vooral voor zuilen en andere dergelijke onderdelen. Het belangrijkste van deze Marmerimitatie is dat het mengsel gemakkelijker het uiterlijk van echt marmer kan kopiëren.

Klanten werken een ontwerp en een kopie van hun eisen uit op de marmeren imitaties. Ze kunnen zelfs een marmeren imitatie van een open haard maken, voor marmer op maat, beeldjes en gebeeldhouwde standbeelden. Ze kunnen worden interclaimed voor heldere kroonluchter marmer werk. Deze zijn meestal voor interieurdecoratie doeleinden die een eeuwige schoonheid te creëren.

Deze marmerimitaties zijn relatief licht in gewicht en geschikt om veilig te hanteren. Aangezien zij van een mengsel van kalksteen en marmerstof zijn gemaakt, is de diepte gewoonlijk gering en kunnen deze met triplex worden bekleed. De900 kil banden zijn van verschillende kleuren en stijl, waardoor zij een rijke schoonheid verlenen aan een kamer en ook als een medium van decoratie van huizen. En nadat ze in perfecte staat zijn gemaakt, worden ze gepolijst tot een verbluffende glans.

Sommige van deze zijn gekleurd en sommige zijn in het wit en ze zijn ook bekend als de witte knikkers. Alle zijn vrij gemakkelijk te worden aangesloten door klanten in een van beide blauwe, rode, witte of zwarte kleur. Dit zijn vrij goedkope knikkers.

Marmer imitaties zijn bereid voor toepassing om een van de stenen ontwerpen voor open haard marmeren werk, marmeren bollen, of knikkers met een specifiek ontwerp af te beelden. Deze kunnen worden ontworpen als tafels, planken, muur of gebouwen.

Klanten zijn niet meer clued van knikkers zijn platen of cho schaduwen. Ze kunnen ontwerpen op gips en vervolgens toegepast in. Ze zijn ook gemakkelijk te worden verkocht in verschillende vormen, zoals sokkels, kolom en standbeelden, enz. Het zou dus verstandig zijn om een tafel te versieren met ivoorkleurige marmers. Dit zijn decoratieve wand- en vloertegels. Deze tegels maken gebruik van een doelstelling die relatief eenvoudig en minder tijdrovend is in vergelijking met andere vormen van ontwerpen of decoreren. In de huidige dagen, tegels komen ook in verschillende stijlen en vormen tegen betaalbare prijs. Marmer emulsie wordt gebruikt voor het ontwerpen van de marmeren van elke denkbare stijl. Laat daarom uw fantasie de vrije loop en produceer een aantal nieuwe decoratieve elementen voor binnenhuisdecoratie.

Dit marmericheck is echter zeer belangrijk in de upgrade van de badkamer als gevolg van eenvoudige reiniging faciliteiten. Vandaar, was gebruikt in alle badkamers en douches in het huis. U kunt gebruik maken van de grote collectie van marmeren kunst en ontwerpen. Een verscheidenheid van ontwerpen en patronen om uit te kiezen, zou u worden betoverd door deze.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.