How to Create a Great Business

Lingerie is drie keer een eigen ondernemer. Toen ik een klein meisje was, een van de stylisten in de hotels die ik gewend ben te zien gekleed als haar, en het was volkomen vreemd voor mij. Toen ik op een dag als receptioniste voor een hotel werkte, hoorde ik een gast klagen over haar dochter, uitroepend dat ze haar dochter nooit door het hotel zou zien lopen met zo'n sexy lichaam met haar haar voor haar gezicht opgetrokken, en het klopte gewoon niet. Dus kreeg ik de opdracht om de kamer een geheel nieuwe look te geven. Zelfs toen ik niet de persoon was die de producten zou aanraken, kon ik de luxe slaapkamer iets sensueels maken.

Dit zijn net zo goed de dingen die ik doe. Ik vind het heerlijk om veel aandacht te besteden aan mijn klanten, dat is duidelijk. Aandacht geven kan voor sommigen erg moeilijk zijn. Zonder aandacht zou een bedrijf volledig worden verwaarloosd en zou het nooit een kans van slagen hebben. Met behulp van mijn 2 jaar hang-emoting-ervaring en mijn kennis en vaardigheden, waren we in staat om de visie van de kamers te creëren en iets vrijwel nieuws voor elke klant te creëren. Ik was stomverbaasd toen de eerste conferentie ging over het passen van de verschillende soorten kleding. Ik hield van alle verschillende garderobe-opties, maar stuurde ze uiteindelijk naar huis nadat ik had geworsteld om te zien wat ik er leuk aan vond. Ik kon gewoon niet zien of ze de tegenstrijdige kledingstukken WILLEN kopen. Dus besloot ik dat het het beste zou zijn dat ze me zouden ontmoeten en dat we zouden samenwerken en iets nieuws voor me zouden bedenken, en iedereen veel tijd en moeite zou besparen.

Ik was bezig met het doornemen van het nieuwe concept van kleding in hotels en in onze kleding, op zoek naar verschillende stijlen, Italiaans, Canadees, Latijn, Italiaans, Amerikaans en natuurlijk mezelf. Uiteindelijk hebben we het thema van de kamer afgemaakt en hebben we een ontwerp en concept kunnen bedenken. We hebben elk stuk getest en correcties aangebracht totdat een stuk perfect in elke kamer paste. Nadat de kamers waren gemaakt, kon ik de jas gebruiken door elke kamer in meerdere thema's te bedekken. Dit is nog steeds een geheim en niemand kan zien wat we aan het doen zijn. Wanneer u de bedrijfseigenaar voor het eerst ontmoet, kunt u een catastrofe verwachten en wonderen gebeuren. Plezier en verbetering zullen echter zeker op de voorgrond staan.

Het eerste dat opvalt, is dat kleine dingen erg belangrijk zijn om succes te behalen. Ik kon geen jurk voor een kamer kopen toen ik de bedrijfseigenaar voor het eerst ontmoette, omdat het erg duur was. Ik kon de kleur voor elke kamer uitkiezen, omdat het voor elke locatie anders is. Ik heb de naam voor een tafel in de marketingkamer verkeerd gespeld, dus het laatste wat we deden was een tafel in de kamer maken met zijn eigen naam. Het blijkt dat nadat de foto's in deze kamers klaar waren, ik weer naar de kleine kamer moest gaan en van stoel moest wisselen. Au. Tegenwoordig dek en verf ik mijn wasgoed elke dag en zorg ik ervoor dat ik elke ochtend van bed verschoon, want ik zal mijn zeep missen.

Er zijn veel dingen die we doen om die speciale plekken te creëren. We moeten het de juiste focus en aandacht geven en ik hoop, zoals je kunt zien, dat dit de reden is waarom ik met zoveel creatieve mensen, met allerlei achtergronden en van over de hele wereld heb samengewerkt. Er is veel loyaliteit en passie voor nodig om een ​​bedrijf te maken, inclusief ikzelf. Voor uw bedrijf geldt hetzelfde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.