Hoe zich te ontdoen van de dode beenderen

rups

Wanneer je het nest hebt gerepareerd, verwijder dan alle dode beenderen (haren) die zich daar bevinden. Het is aan te raden om alle dode botten te verwijderen voordat u begint met het leggen van de eieren. Wanneer de eieren uitkomen zullen er een groot aantal wormen zijn, inspecteer uw tuin zorgvuldig en zoek uit waar ze gedood zijn. Dan zullen ze zich snel voeden met alle dode dierenhuid, inclusief de dode stukjes onder de bladeren.

De eerste worm die uitgroeit tot de volwassen vlieg zal Locfirst vleugels aan de uiteinden van zijn vleugels hebben. De vleugels zijn niet veel groter dan een centimeter en maak je dus niet te veel zorgen over de grootte van de volwassen vlieg. De volwassen vliegen zijn piepklein. Het vrouwtje legt haar eitjes in paren en zoekt een goede schuilplaats. Het vrouwtje zal ongeveer 200 eitjes leggen tot ze drie legpaartjes baart. Als je geen vrouwtje ziet nestelen, maak je dan geen zorgen. weken later zal het derde vrouwtje bevallen van de laatste baby’s. Na ongeveer een week beginnen de baby’s zich aangetrokken te voelen tot de zon en zullen ze rondvliegen en zich voeden met alles wat ze kunnen vinden. Ze zullen doorgaan met het opeten van alle insecten die overblijven. Om van de volwassen vliegen af te komen, verwijdert u de volwassen vliegen en haalt u de eitjes uit de verborgen holen die ze hebben gemaakt.

Zodra u het nest grondig heeft verwijderd, inspecteert u het Processierups bestrijders . Plaats er eventueel een scherm voor om een deel van de beestjes te verwijderen. De beste manier om de vliegende larven aan te trekken is om een pot met honing in de buurt te zetten. Het gaatje dat de volwassen vliegen maken zal door de pot gaan en de honing filteren. Als u een honingpot heeft met kleine gaatjes rondom de pot, dan zullen de larven door de fijne openingen in de honingpot terechtkomen en erin blijven.

Een goede manier om van vliegende larven af te komen is ze met een soort insecticide te overschilderen. Het oude gezegde dat je geen sporen mag achterlaten, is zeer waar als het om vliegende larven gaat. Het moeilijkste is om ze helemaal kwijt te raken. Het mooie is – ze zullen uitvallen als ze hun hele leven hebben geleefd – niet alleen heb je het probleem opgeruimd, maar je hebt ook de buren op het probleem gewezen.

Gibberish Passable Goed Perfect

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.