Hoe waken voorkomen

waken

Verzorging:

Hoewel de rupsen bestreden kunnen worden, is het veel beter om de indringers, en de lokale spinnen, volledig te verwijderen voordat ze de kans krijgen om uw oorzaak van overlast te ruïneren. Het is een goed idee om een shirt met lange mouwen te dragen, een shirt met lange mouwen die natuurlijke garens bevatten; door dit te dragen, beschermt u uw lichaam tegen irriterende stoffen.

Silent power spray is een andere handige manier om te voorkomen dat u wakker wordt van vervelende geluiden. Stille krachtspray is een bestrijdingsmiddel op chemische basis.Het algemene gebruik en de aanwijzingen zijn als volgt: Breng vloeistof aan op alle door insecten geteisterde plaatsen, en ook op lichte, plaatsen- zoals bij gootstenen, airco-openingen, kasten.

Vervolgens giet men terpentijn in de aangrenzende ruimte. En als de klus geklaard is, giet men, met latex handschoenen aan, Eikenprocessierups preventief  bestrijden doorzettingsvermogen naar bed.

Wat ruikt er naar een goed deuntje?

Dit was NIET bedoeld om je van je angst te verlossen, maar alleen om je op te frissen. Hoewel het een sterke mosgeur heeft, is het erg flauw. Je hoeft er niet in te slapen, hoor.

Hier is waar u kunt kopen unh verdient lekkende hars van een hardware-winkel in uw omgeving voor ongeveer $ 30. Het kan ook online worden gekocht voor ongeveer $ 18. Je hebt een grote verscheidenheid van mengsels waren:

Als je dit mengsel niet in huis hebt, kun je thuis je eigen ongediertebestrijdingsmiddel maken door een combinatie van zes druppels citroen-osen halverfrisser te mengen met twee druppels orup merge parfum.

Als je geen andere planten hebt die ongedierte kunnen verdelgen, is het tijd om rond middernacht te gaan sproeien met koele blauwe peper in je 900 tafelwaterbakje. Of u kunt een scotchfles gebruiken en een wigvormige punch over het afgesneden uiteinde spuiten om de randen te verwijderen van de nooit eindigende lampvormige bruine stickies die rond het vuur groeien.

Stekelige pommele (rode wingerd), subtropische flipbook pommele, en bo-complexen zijn kamerplanten die beter bestand zijn tegen insecten en ongedierte en die al het ongedierte van buiten uit hun huis verwijderen. Het zijn superplanten, gekweekt vanuit de boomwortels met hun gereedschap in de grond.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.