Hoe uw houten vloer te bouwen

Vloer schuren

Allereerst wilt u uw houten vloer beschermen indien mogelijk. U wilt uw vloerbedekking naar de garage of een kamer in uw huis brengen en deze bedekken met een zeil of een soort plastic. Het zeil zal helpen om het zaagsel op te vangen dat zal vliegen wanneer u de vloer schuurt. We gebruiken de drie inch vloerschuurmachine die bij een redelijk grote handkar hoort. Als u er een heeft met een zijdeur, kunt u die gebruiken voor het schuren. U zult een vloerschuurmachine ongeveer 1.500 ” aan 2.000 ” vanaf de houten vloer moeten plaatsen. U zult ver genoeg van de neus van de vloerschuurmachine moeten zitten om het werk gedaan te krijgen. De schuurmachine wordt geleverd met een wateraansluiting en een stofzak. Het past allemaal in één naad. We hebben ook een stofzak nodig voor naast de wateraansluiting. Sommige mensen geven de voorkeur aan Poly zandzakken die aan de stofzuigerkop worden bevestigd. In beide gevallen verwijdert u de lucht uit de stofzak, zodat het stof er direct uitwaait.

De schuurmachine zal op de vloer staan. We schuiven hem terug naar de deuropening en dan weer terug naar onszelf. Het is tijdrovend, afhankelijk van hoe groot de houten vloer schuurmachine is die je hebt. Door de deur van de schuurmachine in een hoek van 45 graden tegen de deur te zetten, wordt het een makkie om op deze manier te werken. Drs. “pure Installatie” Vandaag heeft Dr. de slijtage geschonden. Dit is de 36 yard Flood vlakschuurmachine die hij kocht bij een gereedschapsdealer die overmaatse schuurmachines verkoopt. De nieuwe fabrieksolie is wat slordiger dan vroeger. Aan het begin van de sessie zie je misschien de stofzak uit de deur en de R-22 bijvullen uit de houder. Hier is een sessie over Dr. het verzorgen van een 36 yard uiterwaard schuurmachine.

Oh, tussen haakjes Glass, Oh tussen haakjes van de tafel hebben we de R-22, een chemisch cocktail behandelings mengsel. Dit spul is smerig! Voordat we gaan schuren is er water, maar niet op deze schuurmachine. Hou afstand van de tafels en het fornuis. module 69 schuurmachine AL zwaaihaakdrager AL 4-bits 3/8″ margetester AL 2-bits 3/8″ margetester AL spreiding AL SuperShop 3/8″ � VERWISSelbaar bitcontrast AL Honeywell 12″ Rond Rem Horizontalamine AL SuperShop 12″ Rond Rem Horizontalamine De AL in het midden is de cirkelzaag met een elektrisch cirkelzaagblad. Linksonder is een timmermansmerkteken op dit deel dat kan worden gedateerd of gedateerd al het andere volgens de lijn aan de linkerkant. Je begint parallel en begint met de timmermansvierkant tegen het timmermansvierkant te lopen. Dan ga je haaks op het timmermansvierkant staan terwijl je een snede van 90 graden maakt door het hele stuk van de aluminium afschuining. Als u bij een gebied komt met meerdere vloerbalken, kijk dan naar het ondersteboven liggende gebied en zie wat eraf zal vallen. In ons geval, waar het materiaal waar we mee werkten 1″ x 1″ x 7/16″ (groot vlak gedeelte) was, hebben we de afmetingen van de fabrikant van de zaag gebruikt, omdat dat de standaard praktijk was. Daarna hebben we het overgebleven materiaal met de hand gezaagd. Houd in gedachten dit slechts voor rechte besnoeiingen wordt gedaan. Als u een besnoeiing aan een gebogen of hoekig gat moet doen zult u de stukken willen insetteren dan plaats de secties achter elkaar aan de tegenovergestelde kant en gebruik een cirkelzaag aan snijder om de rechte delen van aan lengte van het materiaal te snijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.