Hoe maak je je huis luchtklaar om verkocht te worden?

Makelaar Tiel

Er is gewezen op het belang van het UVC voor de uitroeiing van deze luchtwegresistente pathways. In feite kan het UVC de belangrijkste factor zijn voor de preventie en beheersing van verscheidene ademhalingsaandoeningen zoals astma en aandoeningen van de luchtwegen.

Dus hoe kunt u uw huis luchtklaar maken om verkocht te worden? Dat kunt u doen door simpelweg de stappen te nemen om dit ongedierte uit te roeien. Ten eerste moet uw huis schoon en opgeruimd zijn, van binnen en van buiten.

Badkamertegels moeten worden ontdaan van matten of andere obstakels. Het voegwerk moet wellicht worden vervangen omdat de tegels verstopt kunnen raken. Er kan een plantenbak worden geplaatst op de plaats die het belangrijkst is voor de gezondheid van de persoon die de badkamer zal gebruiken. Om de doorgang van water rond de tegels te vergemakkelijken, moeten de badkamertegels vrij zijn van resten of loszittende tegels.

Naast de tegeloppervlakken moeten ook dakpannen en betonnen doelen worden ontdaan van alle vuil, zodat er geen bacteriën of schimmels kunnen ontstaan. Bovendien moeten betonnen tribunes en patio’s worden gereinigd, zodat het water rond de verstopping kan passeren en ze kunnen ademen.

Laat het water een tijdje lopen, gebruik een luchtreiniger met de ventilatie aan. Open ramen en deuren om te ventileren. Zet ramen open maar sluit ze als u een vergadering hebt om te voorkomen dat u niet ademt. Vermijd het koken van voedsel met een hoog gehalte aan schimmels of bacteriën en sluit de deuren en ramen als u voor langere tijd weg bent. Deze factoren zullen de groei van bacteriën en schimmels voorkomen.

De natuurlijke bronnen van lucht voor onze ademhaling zijn nu bijna verdwenen, wat kunnen we nu doen om ons huis luchtklaar te maken? Een belangrijke stap is om je huis zo luchtdicht mogelijk te maken. Werk aan de lekken, kieren, tocht in de kelder, onder de meubels en op zolder. Een beetje ventilatie doet wonderen voor een schoon en luchtklaar huis, dus een gekoeld huis degraderen door een airconditioner bij te plaatsen is geen goede oplossing.

Een tweede belangrijke stap is een elektrisch verwarmingssysteem, elk elektrisch verwarmingssysteem met een smet op de bekrachtigingskaart moet opnieuw worden geisers’d. Dit moet worden gedaan met het risico van heractiveringskosten, maar het zal het verwarmingssysteem efficiënter laten werken.

Een derde belangrijke stap is een luchtwerende serre. Deze wordt gebruikt om warmte-, gas- en stofbronnen uit het gebouw te verwijderen. Dit betekent dat als een projectontwikkelaar een gasventilator, een ontvochtiger en een condenserende plafondventilator heeft geïnstalleerd, deze allemaal moeten worden verwijderd. Ook mogen er geen watervlekken in de plafondventilator zitten als deze is verwijderd. Alle lucht moet direct naar buiten worden afgevoerd.

Een vierde belangrijke stap is het wegnemen van de geur van huisdieren of rook uit het gebouw, omdat geuren van huisdieren of rook de aantrekkelijkheid van uw huis voor potentiële kopers drastisch verminderen.

Maak uw huis ook aantrekkelijk voor de emoties van de koper, eerste indrukken zijn van vitaal belang bij een verkoopcampagne. Verf het huis in de neutrale kleuren die u in uw eigen slaapkamer of woonkamer zou willen.

Ramen en deuren kunnen ook met neutrale kleuren worden geschilderd, vergeet niet om ze in goede staat te houden om het weer te helpen en uit het oog van de koper te houden. Voor meer informatie over hoe uw huis te verkopen met gemak kunt u hulp van de vele lokale contacten die uw lokale makelaar heeft te nemen.

 

lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.