Het creëren van een tuinontwerp

Tuinontwerp laten maken

De aanlegkosten voor een kleine achtertuin zijn over het algemeen aan de lage kant, rond de $3.000. Dit zou het inhuren van een tuinarchitect met goede jaren ervaring inhouden, maar wees voorzichtig, want sommige tuinarchitecten zijn alleen goed om tuinen te maken, niet om ze aan te leggen. Dit is een bescheiden kostenpost voor mensen met een gezin om de achtertuin goed onderhouden te houden, maar in sommige gevallen minder goed onderhouden dan ze zouden hebben met een professionele tuinman. De kosten voor een iets groter formaat tuinontwerp zullen hoger zijn. Een middelgroot tuinontwerp kost ongeveer $7.000 – $9.000 en een groter formaat landschapsontwerp kost ongeveer $15.000 of meer. Er zijn een paar gevallen waarin een groot ontwerp zal werken voor u en uw gezin. Idealiter moet je niet vergeten om tuin ideeën die geen zware investering of een groot deel van de ruimte zal vereisen op te nemen. Er zijn veel voederwerf opties die prachtig zijn ontworpen en niet een enorme ruimte eis voor uw nieuwe tuin.

Voordelen van het maken van een tuinontwerp. Het grootste voordeel van het maken van uw eigen tuinontwerp is dat u de controle kunt nemen over uw eigen portemonnee en de uitvoering van ontwerpen. Tuinontwerpen worden gemaakt door mensen die experts zijn op het gebied van ontwerp en die het ontwerp daadwerkelijk uitvoeren voor hun klanten. Veel tuinontwerpen zijn gebaseerd op de visuele plannen van de klant en worden in het ontwerp ingevoerd voordat het eigenlijke ontwerp wordt gemaakt en voortdurend wordt herzien en herzien. Dit concept is zeer schadelijk geweest voor het creatieve proces. Het is verworden tot een wetenschap waarbij de klant de stijlpolitie wordt. Dit heeft de creativiteit geëlimineerd omdat klanten die “droomtuin” willen en te veel eisen aan die droomtuin zullen klanten hun hele leven lang dwarszitten. Zelf een ontwerp maken – ook al werk je samen met een ervaren ontwerper, je hebt zelf de controle over zowel het ontwerp als over hoeveel je uitgeeft aan de tuin.

De onderhoudskosten voor uw tuin zijn lager. Het creëren van een tuinontwerp vanaf nul of een tuin die is ontworpen voor een bestaand landschap kunt u minder zorgen te maken over het houden van de plaats op zoek naar zo perfect mogelijk en u kunt uw budget te handhaven. Als een nieuwe tuin is gemaakt, dan zal het wat routine-onderhoud en000s van dollars om het te houden op zoek naar perfect.

Transformatie van planning

Het ontwerpen van uw eigen tuin kan u de kans geven om het ontwerp vorm te geven. U zult zeker controle hebben over:

bruikbaarheid

louter ontwerpaspecten

gazon

landschapsarchitectuur

veiligheid

natuurlijke planten

centrale puntbeplanting

…en nog veel meer.

De controle die u over uw tuinontwerp krijgt, houdt in welke aspecten het belangrijkst zijn om in uw nieuwe tuin te integreren. Door deze controle bespaart u honderden uren gedurende de levensduur van een tuin die wordt omgevormd. Tegen de tijd dat we verzekerd en gekwalificeerd waren om onze tuin te ontwerpen, waren we al bezig met het ontwerpen van een passief zonnehuis, zonnepanelen en motoren op zonne-energie. In het algemeen had onze tuin een paar fruitbomen, sedums en bloembollen. Er was extra groen, maar niet ontworpen om esthetisch mooi te zijn. Planten die we op ons terrein hadden groeien, gaven echter zoveel verfrissende geuren af, zowel in het seizoen, ons huis als onze tuin. Er was veel groen maar het was gewoon niet te storend.

Lees meer:

Bouwbegeleider kosten

bouwbegeleider

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.