Gratis Landscaping Ideeën

buitenkeuken laten maken

 

Als u besloten hebt dat u een buitenkeuken wilt, zijn hier enkele gratis tuinontwerpideeën die u op weg kunnen helpen:

Allereerst, als er nergens een natuurlijke keuken is, kijk dan of er een kleine terrastuin is die een kleine olijfboom kan worden. Het komt op slechts een paar meter met bijgevoegde terrastuin gebied. Plaats een muur die is gemaakt van houten sidings, aym zijnde, waarin u een ingebouwde keuken kunt toevoegen als u een meer traditionele uitstraling wilt hebben. Op deze manier kunt u de levensduur van uw huis verlengen omdat u de positie van de keuken niet zo vaak hoeft te veranderen. Het is een gemakkelijke manier om waarde aan uw huis toe te voegen.

Aangezien u aan de voorkant metalen bestrating hebt, kunt u hetzelfde materiaal gebruiken om het deel van de patio te bedekken waar de keuken komt te staan. U kunt ook behang of verf aanbrengen met een speciale waterdichtingskit voor buiten. Wanneer behang of verf niet past bij het ontwerp van het terras, kunt u altijd waterdicht materiaal aanbrengen. Op deze manier kunt u de nieuwe keuken buitenkasten waterdicht en beschermd tegen weersinvloeden maken.

Als u denkt dat een terras alles is wat u nodig hebt om buiten te koken, moet u nog eens goed nadenken. Misschien heeft u een buitenkeuken verwarming nodig. De buitenkeukenverwarmer wordt buiten het huis gemonteerd. De warmte wordt geleverd door een gasgestookte brander, een elektrische of een infrarode elektrische terrasverwarmer. Tussen het huis en het keukendek wordt dan een ingebouwd buitenkeukeneiland aan de muur gemonteerd, waarbij de openhaardtechnologie wordt toegepast. Dit is ook een geweldige plek om barbecue-weekends te houden met vrienden en familie, omdat u het kunt gebruiken om water en brandstof op te slaan tijdens het weekend.

Voeg een overdekt buitenterras, een overdekte buitendouche en een eenvoudige schaduwstructuur toe. U kunt buiten een vuurplaats toevoegen. Misschien kunt u ook een kleine keuken met een gootsteen plaatsen. De buitenkeuken kan het hele jaar door dienen als een bron van vermaak en als een gezellige ontbijt- of eethoek.

Buitenmeubilair. U kunt veel terrasmeubilair voor buiten vinden in de winkels. Op de markten kunt u ook ligstoelen en tafels vinden. Als je een grote ruimte hebt, kun je een kamerscherm, een hangmat en een eettafel nemen. Een onconventionele manier om een leefruimte buiten te gebruiken is het installeren van een plafondventilator. U kunt veel verschillende soorten outdoor wandventilatoren vinden.

Gebruik het gras in uw tuin om te koken. In eerste instantie is dit een ongebruikelijk idee, maar u kunt het gras op decoratieve wijze gebruiken om een compost- of mestbed te maken. Het gras kan kort worden afgesneden, en vervolgens worden vastgebonden met stroken zeil of ander materiaal. Plaats een zelfgemaakte magnetron of een barbecue grill in uw buitenkeuken. De etenswaren kunnen erin worden gelegd en ze zullen warm blijven.

Als u een kookhaard wilt, kunt u er een bouwen. U kunt ook een vuurplaats aan uw terras toevoegen. De ruimte buiten uw huis kan worden omgetoverd tot een kookkweekvijver. U kunt een kas toevoegen met potgrond en een voorraad planten die kunnen worden gebruikt als koelkasten voor de warmte in uw huis, als u wat geld wilt besparen.

Lees meer:

interieurarchitect kantoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.