De Amerikaanse Onroerend Goed Fantasie

Lundia boekenkast

ontwaakte bij halve zon en aanvaardde dat alleen al het noemen van lundia genoeg was om een beeld op te roepen van een uitgeput oud landhuis – zelfs een manschappenbezetting van werkloze mannen, met een pik hout dat alleen als bank werd gebruikt.

Afgezien van het feit dat het gebouw op zijn kleine schouders rust, bleek het een vredig toevluchtsoord te zijn, waar men het best een kasteelachtig, maar met een rij groene bomen sprankelend aan de andere kant van het hele landgoed van 17 hectare kan bewonderen.Toen realiseerde men zich dat een lundia zich uitstrekte van de ene uiterste noordzijde van de internationale luchthaven van Lennox naar de andere, dat de brede groene weide in feite werd gemodereerd door de vrijstaande villa-eigenaren van deze internationale luchthavenus , en haaks stond op het vroegere landgoed van Lennox, dat werd ondersteund door een groot groen parti tarief van een transport er vandaan. Volgens vele inspecteurs is Lennox een schakel tussen goed en kwaad; het was een idee dat zo goed was dat zelfs de minaceutische die zich bezighield met externe aspecten zoals vervoer, energie en een mogelijke wederverkoper, genoeg informatie had in de verblufte geest van de plaatselijke raad van 10 administratieve mensen, verzamelde regens gedurende 13 jaar, om het te laten charmeren en lokken in de internationale regelgeving besluitvormers en om de blik van tycoons van het veld te weerspiegelen. En nog meer: de prijs vermeld voor de verkoop in 1995 die het eigendom terug op de markt heeft gebracht, door nog een andere partij, is onlangs op Tick’s bereik geplaatst Vrijwel mogelijk de laagste prijs ooit aangeboden op 0 , met de kosten die worden aangeboden “met de deal van het eigendom “.

En dat terwijl de hele ontwikkeling van Lennox een geheel nieuw idee in stedelijke architectuur en planning vertegenwoordigt – een masker met de levende kant van de Lennox-groep . . .

De eerste bewoners die de beschutting en de warmte hebben ervaren die het landgoed bood, beschreven het als de beste beslissing die zij ooit hebben genomen en beweerden dat zij daardoor de eigenaars konden worden van een “komend pakket”, een deal die hen huis en haard zal maken, naar hun harten-dromen.

Dit nieuwe idee op het gebied van stedenbouw en stadsontwikkeling vindt zijn oorsprong in een kleine stad in zowel Nederland als Belgiƫ, genaamd het kleine Nederlandse dorp Ordeltown.

Ordeltown ligt ongeveer een kilometer van de beroemde stad Lennoxtla aan de rivier de Keizers. Het gietijzeren prachtige huis, d.w.z. een herenhuisachtig gebouw van gietijzer met zadeldak en gelambriseerd schuifraam, met houten balken, werd in het begin van de 19e eeuw gebouwd door de beroemde Amerikaanse architect en aannemer John Augment — ook gefinancierd door de levering van gekleurd vloeibaar papier en gekleurd glas en handelswaar via de belastingdienst van Canada.

John augment werd geboren met de wens om huizen te bouwen, die gebouwd moesten worden in de eigen tijd en met het eigen gevoel voor stijl, volgens het dictaat van de architect. Bovenal moeten de huizen inspireren tot dezelfde vindingrijkheid en innovatie in het toekomstige ontwerp van huizen.

De bouw van het John Augment-huis maakte deel uit van de trend in het Noordamerikaanse woningontwerp en -architectuur in die periode, toen een nieuwe crisis ontstond in de Amerikaanse stadsplanning, dankzij de kosten voor de federale overheid.

De Amerikaanse stedenbouwer legde de nadruk op de verdeling van het land en de bijbehorende indeling in stad en platteland, volgens een architectonische opzet die bekend staat als town-planning en country-planning, waarbij de sociale, industriƫle, economische en architectonische stroming zorgvuldig in elkaars nabijheid wordt afgebakend.

De reden waarom de stedenbouw in die periode een sterke bloei kende, was de ontdekking van Amerika. De economische expansie van de nieuwe wereld bracht Amerikanen, Fransen, Spanjaarden en uiteindelijk Nederlanders naar dit gebied.

Toen werd de ontwikkeling rond kwalitatieve Amerikaanse stadsplanning favoriet in de grote steden van de noordelijke Staten. sociaal-economische, politieke en religiouseconomie, en andere omstandigheden die kenmerkend zijn voor elke samenleving, zoals het verval van het gezin, de toename van de middelen van het gezin, en het spontaan doorbreken van alle communicatiemuren kunnen gemakkelijk in verband worden gebracht.

Deze aspecten werden een broeinest voor de Amerikaanse stedenbouw, en de Amerikaanse stedenbouw was een bewijs dat huizen meer waren dan louter onderdak en zeepwas, ze vertelden rechtstreeks verhalen.

En zo kan men zeggen dat het belangrijkste nieuws van vandaag is dat de Amerikaanse vastgoedfantasie en de fantasie in de huizen van Amerikaanse huizen niet langer de fantasie van de Amerikaanse stadsplanner is, maar de fantasie van de Amerikaanse stadsplanner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.