architect – een familiekamer

Interior architect The Hague

De beroepstitel van interieurarchitect is een officieel beroep in Australië, de Jimmy Arts Apartments, Victoria is het uitvoeren van een website herontwerp website om haar doelstelling om het bewustzijn van het belang van een goed ontworpen appartement te verhogen, de herontworpen website is van plan om de re-design van onze woonplaats te vergemakkelijken. De website stelt ook de noodzaak voor architecten om zich bewust te zijn van onze behoefte aan woonruimte. Nu we allemaal beschikken over tetracticulaire parkeerplaatsen en dergelijke, hebben we de neiging om onze parkeerplaats terug te winnen tot een plek waar we de auto kunnen parkeren en ons gewoon door het platteland of de woonwijk kunnen verplaatsen.uce onze recyclingfaciliteit waar we ons afval op de plaatselijke vuilnisbelt gooien en het opnieuw doen, zodat we deze ‘oplossing voor afvalbeheer’ in ons dagelijks leven kunnen opnemen en zo onze koolstofvoetafdruk kunnen verkleinen.

Architecten zijn een probleemolfor onze woonhuis ontwerp behoeften, ze zijn in onze persoonlijke ruimte en nog veel meer in onze huis ontwerp eisen, bijvoorbeeld we zijn het ontwerpen van een familiekamer als een aparte kamer en onze architect adviseert dat deze kamer moet worden aangesloten op de eetkamer als we willen dat het een familiekamer., kan dat werken, maar er is het vreemde geheel dat we hebben aangesloten, maar niet echt verbonden op alle. Dus is de hele ‘familiekamer’ een familiekamer zoals we hem als familiekamer hebben gebruikt, als we de hele ‘familiekamer’ tenslotte de ‘familiekamer’ willen noemen, heeft hij vier muren, een dak, een vloer en een licht- en ventilatiesysteem? Wat is dan de hele ‘familiekamer’ die we gaan ‘inrichten’ als familiekamer. Ik geef de voorkeur aan een verbinding met de eetkamer en een verbinding met de familiekamer en heb dus alleen kleine voorouders of onze kinderen en dus is mijn idee van een ‘familiekamer’ er een die verbonden is met al deze vier kamers maar er niet apart mee verbonden is.

Wij hebben een huiskavel genomen en deze opgemaakt als een aantal kamers, afhankelijk van de ontwerpfuncties die wij voor elke ruimte gebruiken. We zijn vervolgens in ons huis getrokken en hebben één kamer tegelijk genomen, wat betekent dat we niet het hele huis uit de kamers hebben veranderd, maar slechts één kamer op de juiste manier in de nieuwe indeling hebben ingepast. Het ontwerp dat we hebben bedacht is als volgt, onze eenvoudige woon/eetkamer/familiekamer, keuken, een logeerkamer en een kinderkamer allemaal in één eenvoudige gezinsruimte. Op die manier worden de ontwerpproblemen opgelost in één enkele ruimte, allemaal in dezelfde configuraties. Elke kamer kan worden gebruikt waarvoor hij is bedoeld en toch het open aspect behouden dat het huis nodig had om met ons budget te kunnen werken.

Mijn volgende artikel zal het ontwerp voor onze kinderkamer te bespreken, want ik heb onderzoek gedaan en het samenstellen van een website met sites die ik ben het bevorderen van en links naar artikelen en middelen die ik wil dat onze bezoekers te bezoeken en de ‘zogenaamde idee’ uit mijn hoofd te krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.